Virale Facebookactie van start voor promotie Basisinkomen in heel Europa

shopDe afgelopen weken is op Facebook via crowdfunding een hoop geld opgehaald om in de laatste weken van het lopende burgerinitiatief, nog even een grote slag te slaan met het ophalen van ondertekeningen.

4 december was de grote dag, de campagne zal tot grote hoogten gedreven worden met deze eerste test met betaalde advertenties voor promotie van het basisinkomen in Europa.  Dat dit kan werken is in al een paar landen getest. Kroatie heeft in een paar weken tijd het quotum aan ondertekingen weten op te halen.

Betaalde advertenties werken beter met organisch verkeer. Vergeet niet om je vrienden de video te DELEN op andere groepen en tijdlijnen. Dus deel deze link https://www.facebook.com/photo.php?v=662438233776893 met al je vrienden en bekenden om een zo groot mogelijk bereik te krijgen.

De algortimen van Facebook hangen voor een groot deel af van de interacties van een bericht (likes, commentaar, shares) om te bepalen of een bericht in iemands tijdlijn verschijnt. De zorg van mensen om een originele posting te verspreiden is van groot belang om een video als “virus” te verspreiden op FB.

 Gebruik onderstaande link om de video te delen, zodat we de statistieken kunnen blijven bekijken!
https://www.facebook.com/photo.php?v=662438233776893

Waarom deze aktie?

De promotie is in het kader van het Europese Burgerinitiatief voor Onvoorwaardelijk Basisinkomen ( ECI-UBI/ EBi-OBi) waar we een miljoen handtekeningen voor nodig hebben. Heb je nog niet getekend doe dat dan voor 14  januari 2014 via http:/onderteken.basisinkomen.nl of http:/sign.basicincome2013.eu

Meer informatie over het burgerinitiatief vind je hier: http:/basisinkomen.eu en hier http://basicincome2013.eu